fbpx

Wij Zijn Klazinamedia!

snelle wordpress hosting

Om succesvol online zichtbaar te zijn heeft iedereen minimaal een domeinnaam nodig. In het enorme aanbod van webhosting bedrijven en webdesign bureau’s onderscheiden wij ons door onze persoonlijke en eerlijke service. Wij vinden het belangrijk te weten wie onze klanten zijn. Door deze persoonlijke benadering kunnen wij met jou meedenken en adviseren wanneer je voor nieuwe uitdagingen komt te staan.


Bij Klazinamedia kan je terecht voor alles van een enkele domeinregistratie, SSL certificaten, Back-ups tot het verhuizen en hosten en beheren van jouw website of e-mail. Hierbij maakt het niet uit welke CMS je (al) gebruikt. Of het nou Joomla, WordPress of Prestashop is wij weten er iets moois van te maken.

igor miske Px3iBXV 4TU unsplash

Wat ons verder drijft is het ontwerpen van professionele websites waar wij helemaal los kunnen gaan met onze creativiteit; uiteraard aangestuurd door jouw speciale wensen.


Met jarenlange ervaring is Klazinamedia de ideale partner voor al jouw hostingbehoeften en ben je verzekerd van deskundig support en eerlijk advies. Wij bieden je een stabiele, veilige en betrouwbare omgeving aan voor al jouw online data. Of het nu de website van jouw sportvereniging, het fotoalbum van uw laatste vakantie of uw zakelijke website en email betreft, bij ons is jouw website 24/7 beschikbaar en veilig! Zelf creatief aan de slag? Met de Klazinamedia SiteBuilder maak je in 3 simpele stappen jouw eigen website.

0%
Positieve Feedback
0
Mailtjes per week
0
Gemiddeld tarief per uur
0
Pizzas besteld
120c85b6 89e3 4415 a121 db4d50cdb59e domain beginner 750x500

Met jarenlange ervaring is Klazinamedia de ideale partner voor al jouw hostingbehoeften en ben je verzekerd van deskundig support en eerlijk advies.

Wij bieden je een stabiele, veilige en betrouwbare omgeving aan voor al jouw online data. Of het nu de website van jouw sportvereniging, het fotoalbum van uw laatste vakantie of uw zakelijke website en email betreft, bij ons is jouw website 24/7 beschikbaar en veilig!

Zelf creatief aan de slag? Met de Klazinamedia SiteBuilder maak je in 3 simpele stappen jouw eigen website.

Team

Akil Quirindongo

Akil Quirindongo

CEO

Akil staat voor het ontwerpen en onderhouden van professionele websites voor zowel grote als kleine ondernemingen.

ray

Ray Torregrosa

Art Director

Ray staat voor betere bedrijfsresultaten door uw boodschap helder naar de juiste doelgroep te communiceren.

us placeholder square

David

Developer

David is de man achter onze marketing en social-media beheer.