fbpx

Diensten

Web Design

Voor een moderne professionele en conversiegerichte website ben je bij Klazinamedia op het juiste adres.

Webshops

Wij helpen jouw graag met het opzetten van een compleet webshop. Inclusief voorraadbeheer, betalen met iDEAL of Creditcards.

Website Back-up

Bescherm jouw website met dagelijkse automatische back-ups Krijg bescherming tegen virussen, hackers en zelfs in gevallen dat jouw eigen code die per ongeluk de site breekt.

SEO

Breng jouw bedrijf snel en effectief naar de top met behulp van onze SEO-KIT. Neem de controle over jouw Online Marketing tegen een onklopbare prijs zonder dat je een expert hoeft te zijn.

Domeinnamen

Registreer vandaag nog je favoriete domeinnaam en hij staat binnen 10 minuten online!

E-mail

De e-mail only pakketten zijn ideaal als je nog geen website hoeft, maar wel vanuit jouw eigen domein e-mail wilt versturen en ontvangen.

Site Builder

Met de Site Builder pakketten van Klazinamedia kan jij nu in 3 simpele stappen jouw eigen site maken.

SSL Certificaten

Creëer vertrouwen en online veiligheid voor jouw websitebezoekers en bedrijf.

Social media Marketing

Van nieuwsbrieven, socialmedia marketing tot Facebook, Instagram en Google Advertenties.

Klanten die wij blij maken

Veelgestelde vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachine optimalisatie in gewoon Nederlands.

SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines zoals Google. Een juiste SEO strategie is de basis van elke succesvolle website. In het algemeen geldt dat zoekmachine-optimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

WordPress is eenvoudig om te gebruiken, zelfs voor beginners.

WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt en bijna elke dag komen er nieuwe mensen bij die hun eerste door WordPress aangestuurde websites opstarten. De reden waarom mensen zo snel wegwijs zijn in WordPress is omdat het eenvoudig is te begrijpen.

Hosting betekent letterlijk gastheer zijn. Wij verzorgen de ruimte waarop uw website of applicatie staat zodat deze snel, bedrijfszeker en veilig werkt. Klik hier voor onze Hosting-pakketten

Post Views: 2,364