fbpx

Jij hebt de ideeën, wij hebben de domeinen!

Jouw unieke domeinnaam goedkoop registreren? Check of deze vrij is en registreer deze in 5 minuten. Vanaf 10 euro per jaar

120c85b6 89e3 4415 a121 db4d50cdb59e domain beginner
top level domains keys 768x487 1
domein verhuizen

Jouw eigen domeinnaam registreer je supersnel en goedkoop vanaf slechts €10,- per jaar. Naast de bekende .nl, .com en .info extensies registreer je ook eenvoudig en goedkoop de nieuwe gTLDS zoals .jobs en .disco, .online bij Klazinamedia.

Natuurlijk kun je ook het domeinnaam koppelen aan een bestaand webhosting abonnement en is het zelfs mogelijk het domeinnaam te koppelen aan een bestaande website al is deze ondergebracht bij een andere partij.

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?
Domeinnamen zijn als het adres van je huis, maar dan voor internet. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden.

Voordelig je domeinnaam registreren
Heb jij een goed idee voor een webshop, een website voor je bedrijf, blog of portfolio website? Registreer vandaag nog je domeinnaam.

Domeinnaam overzetten naar Klazinamedia

Verhuis je domeinnaam naar Klazinamedia in een paar klikken. Heb je ook een website en e-mail?

Met de Overstapservice verhuizen wij die voor jou. Geen zorgen als je niet weet hoe het werkt, je website en e-mail blijven gewoon werken.

Controleer hieronder of jouw domeinnaam beschikbaar is en registreer deze snel! Of klik hier om direct te beginnen!

Vind Jouw Domein:
0
Geregistreerde domeinnamen bij Klazinamedia