fbpx

Start vandaag met jouw Website!

Een leuke website laat je door ons maken, simpel!

marvin meyer SYTO3xs06fU unsplash

Wil je een professionele (WordPress) website maken? Wij helpen jouw graag bij het maken van deze nieuwe website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk , zoekmachine vriendelijk maar vooral super snel!

Jouw website is hét uithangbord van jouw bedrijf en daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan. Het maakt daarbij niet uit of jouw website met WordPress gemaakt moet worden of Prestashop.

WordPress

Alle websites die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

Na oplevering van de website kan je dan ook zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Mocht je er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan wijzigen wij eenmalig GRATIS teksten en/of foto’s voor je na oplevering van de website. Wil je zien welke websites wij onder anderen hebben gemaakt? Bekijk dan ons portfolio.

Webdesign Offerte Aanvragen

website-offerte-form

Registreer alvast jouw unieke domein