fbpx

Start vandaag met jouw Website!

Een leuke website laat je door ons maken, simpel!

marvin meyer SYTO3xs06fU unsplash

Wil je een professionele (WordPress) website maken? Wij helpen jouw graag bij het maken van deze nieuwe website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk , zoekmachine vriendelijk maar vooral super snel!

Jouw website is hét uithangbord van jouw bedrijf en daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan. Het maakt daarbij niet uit of jouw website met WordPress gemaakt moet worden of Prestashop.

WordPress

Alle websites die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. WordPress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt. Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

Na oplevering van de website kan je dan ook zelf heel eenvoudig teksten en/of foto’s wijzigen zonder technische kennis. Mocht je er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan wijzigen wij eenmalig GRATIS teksten en/of foto’s voor je na oplevering van de website. Wil je zien welke websites wij onder anderen hebben gemaakt? Bekijk dan ons portfolio.

Prestashop

Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van websites met Prestashop.

Voordat je aan de slag gaat heb je uiteraard een domeinnaam nodig. Deze kun je hieronder registreren

Registreer alvast jouw unieke domein

Webdesign Offerte Aanvragen

  • Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en laat de optie 'Afdeling' op Algemeen staan. De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.
    Geef a.u.b. aan of je al een unieke domeinnaam voor jouw website hebt.
    Geef a.u.b. aan of jezelf de website wilt gaan beheren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.