fbpx

Hoger scoren in Google!

seo verbeterenJouw website hoger in de Google zoekresultaten met Marketgoo

Met Marketgoo kun je nu zelf volledig je SEO verbeteren zodat jouw website hoger in de Google zoekresultaten komt. De tool is uitermate geschikt voor beginners en kleine bedrijven.

Een succesvolle website staat of valt met de positie in de zoekmachine zoals Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie lijkt voor kleine ondernemers vaak te ingewikkeld of prijzig bij uitbesteding. Met Marketgoo is het nu eenvoudig zelf je website te optimaliseren en met de SEO-Audit en bijbehorende tips kan je volledig zelf aan de slag met het verbeteren van de positie in de zoekresultaten. In een paar simpele stappen kun je vindbaarheid van jouw website verhogen en meer potentiële klanten bereiken

Hoger in google

Hoe werkt Marketgoo?

Na bestelling wordt automatisch Marketgoo geactiveerd en gekoppeld aan je webhosting pakket. De basis van je SEO plan is de SEO-audit waar een bepaalde score aan je site wordt gegeven. Het doel is om deze score continue te verbeteren, dit kan worden gedaan met het SEO-plan die je in het account kunt vinden.

Goed om te weten: SEO vereist continu tijd en effort en is dus niet iets wat je eenmalig opzet en niet meer naar kijkt. Jouw concurrenten zijn namelijk ook dagelijks hiermee bezig dus wil jij hoger scoren dan moet je dit continu bij houden. Wij begrijpen dat je het liefst bezig bent met ondernemen en daarom kun je ook gebruik maken van onze SEO-service waarbij wij aan de slag gaan met deze aanpassingen. Hiervoor kun je bij ons een strippenkaart kopen voor de nodige uren.

marketgooVoordelen van Marketgoo

 • SEO-plan: een duidelijk rapport met aanbevelingen op maat van hun site
 • Stap voor stap instructies
  Instructies ontworpen voor niet-technisch onderlegde gebruikers met voorbeelden, video’s en uitleg
 • Maandelijks rapport
  Elke maand krijgen gebruikers een pdf-rapport met de SEO-voortgang van hun site
 • Concurrentieonderzoek en monitoring
  Kijk wat concurrenten doen om bezoekers te trekken en hoe u het vergelijkt
 • Trefwoordonderzoek en monitoring
  Aanbevelingen voor trefwoorden en handmatige invoer worden ondersteund
 • Individuele pagina-optimalisatie
  Begeleide optimalisatie voor individuele pagina’s met gedetailleerde trefwoordanalyse

seo-verbeterenHoe kan ik mijn rangschikking bij zoekmachines verbeteren?

Wanneer je marketgoo gaat gebruiken, geeft de tool jou een globale score voor jouw website op het gebied van SEO (hoe hoger, hoe beter!). De score wordt berekend met behulp van een algoritme dat rekening houdt met alle aspecten van uw site die invloed hebben op SEO.

Als je eenmaal een score hebt, krijgt jij ook tal van aanbevelingen voor verbetering. Zo kun je jouw website optimaliseren om meer bezoekers aan te trekken en hoger te rangschikken op Google.

Veelgestelde Vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachine optimalisatie in gewoon Nederlands.

SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines zoals Google. Een juiste SEO strategie is de basis van elke succesvolle website. In het algemeen geldt dat zoekmachine-optimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

Je werkt aan uw SEO om de positie van jouw site in de zoekresultaten te verbeteren. Dit leidt tot het aantrekken van meer verkeer – en idealiter om dat verkeer om te zetten in klanten en leads.

Nee, je kunt maandelijks jouw contract op zeggen via jouw account

Ja, voor deze aanpassingen kun je bij ons een strippenkaart aanschaffen.