fbpx

Hoger scoren in Google!

xovinow screenshot header Jouw website hoger in de Google zoekresultaten met XoviNOW

Met XoviNOW kun je nu zelf volledig je SEO verbeteren zodat jouw website hoger in de Google zoekresultaten komt. De tool is uitermate geschikt voor beginners en kleine bedrijven.

Een succesvolle website staat of valt met de positie in de zoekmachine zoals Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie lijkt voor kleine ondernemers vaak te ingewikkeld of prijzig bij uitbesteding. Met XoviNOW is het nu eenvoudig zelf je website te optimaliseren en met de SEO-Audit en bijbehorende tips kan je volledig zelf aan de slag met het verbeteren van de positie in de zoekresultaten. In een paar simpele stappen kun je vindbaarheid van jouw website verhogen en meer potentiële klanten bereiken.

XOVI NOW is een SEO-oplossing die aangepaste SEO-taken maakt en waarmee gebruikers hun rankings kunnen volgen, nieuwe zoekwoorden kunnen onderzoeken, hun inhoud kunnen verbeteren en nog veel meer. Het helpt ondernemers en MKB-bedrijven om hun bedrijf aan de top te houden en hun Google-ranglijst te verbeteren door hun felste concurrentie te volgen, hun strategie aan te passen en online verkeer en zichtbaarheid te vergroten.

site audit

XOVI Now Monitoring

Houd het SEO-succes nauwlettend in de gaten
XOVI Now wordt geleverd met een tool voor het monitoren van zoekwoorden die zich voornamelijk richt op de rangschikking van zoekwoorden. Maak en controleer uw zoekwoorden. Houd bovendien hun prestaties een tijdje in de gaten en breng dienovereenkomstig de wijzigingen in de zoekwoorden aan. Blijf op de hoogte van het spel en voorkom dat de concurrenten u overtreffen.

XOVI Now Site Audit
Website Scanner

Krijg on-page optimalisatie gedaan op uw site met de XOVI NOW-site-audittool. Het verhoogt uw dagelijkse SEO-werk. Plus, werkt als de belangrijkste basis voor adequate optimalisatie op de pagina. De belangrijkste opties zijn inhoudsoptimalisatie, technische optimalisatie en optimalisatie van de paginasnelheid.

XOVI Now Text Optimization

Plaats bovenaan de zoekresultaten
Pas je content aan op de juiste zoekwoorden! Met XOVI Text Optimizer kunt u de essentiële onderwerpen en termen allemaal met de juiste frequentie gebruiken. Verhoog bovendien de kwaliteit van uw inhoud voor het verbeteren van SEO-ranglijsten en tevreden gebruikers.

Veelgestelde Vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachine optimalisatie in gewoon Nederlands.

SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines zoals Google. Een juiste SEO strategie is de basis van elke succesvolle website. In het algemeen geldt dat zoekmachine-optimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

Je werkt aan uw SEO om de positie van jouw site in de zoekresultaten te verbeteren. Dit leidt tot het aantrekken van meer verkeer – en idealiter om dat verkeer om te zetten in klanten en leads.

Nee, je kunt maandelijks jouw contract op zeggen via jouw account

Ja, voor deze aanpassingen kun je bij ons een strippenkaart aanschaffen.