fbpx

Complete Website Uptime Monitoring

360 Site MonitoringOngemerkte downtime behoort tot het verleden met 360 Site Monitoring.

Met 360° monitoring houd je eenvoudig en efficiënt de prestaties van jouw website in de gaten. Of het nu gaat om uptime, snelheid, veiligheid of andere belangrijke factoren, wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van eventuele problemen en direct actie kunt ondernemen.

Onze 360° monitoring dienst biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat je geen kostbare downtime ervaart. Wanneer er een probleem optreedt, ontvang je direct een waarschuwing zodat je onmiddellijk kunt ingrijpen.

Daarnaast houdt onze dienst ook de veiligheid van jouw website in de gaten, zodat je gerust kunt zijn dat je klantgegevens en andere belangrijke informatie goed beveiligd zijn.

Bij Klazinamedia bieden wij jou een volledig geautomatiseerde 360° monitoring dienst aan, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Onze dienst werkt 24/7 en biedt realtime monitoring van jouw website. Of je nu een kleine website hebt of een grote online winkel, onze dienst kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Goed om te weten

In onze WordPress pakketten bieden wij standaard de Lite versie van 360° monitoring aan. Deze is goed voor het monitoren van 1 website met 1 monitor. Wil je dus meerdere websites monitoren vanuit meedere locaties dan moet je een upgrade doen.

website monitoring

Dus waar wacht je nog op? Kies voor onze 360° monitoring dienst en zorg ervoor dat jouw website altijd optimaal presteert. Neem contact met ons op voor meer informatie of om te beginnen met onze dienst. We staan altijd voor je klaar om jouw website te beschermen en te verbeteren!

Website Monitoring test websites op uptime, prestaties en algemene functie. Het verifieert dat uw site actief en toegankelijk is voor bezoekers. Met de resultaten van Website Monitoring kunt u eventuele problemen met uw site oplossen voordat ze uw bedrijf beïnvloeden.

Website Monitoring voert regelmatig tests uit op uw website (elke 1, 5 of 10 minuten, afhankelijk van uw abonnement). Deze tests sporen problemen met uw website op. Wanneer een probleem wordt gedetecteerd, stuurt 360 Monitoring een waarschuwing en registreert het probleem voor latere analyse.

Website monitoring is cruciaal bij het proactief  identificeren van prestatieproblemen voordat ze jouw bedrijf schaden.

Downtime komt vaak voor. Wees als eerste op de hoogte!

Verminder frustratie en vergroot het vertrouwen van gebruikers door gebruikers snel op de hoogte te stellen van problemen en updates te geven over de status van lopende incidenten.

Personal

€2.00
/maand

Ideaal voor  1 website, 5 monitors

PLUS

€ 3.00
/maand

Ideaal voor   3websites, 15 monitors