fbpx

Beveilig jouw website in 5 minuten met SiteLock

sitelockScan jouw website automatisch op malware en bescherm jouw online reputatie

coffee writing computer blogging
Photo by Negative Space on Pexels.com

SiteLock™, de wereldwijde leider op het gebied van websitebeveiliging, beschermt jouw website zodat je meer tijd hebt om te ondernemen.

SiteLock’s Daily Malware Scanning identificeert kwetsbaarheden en bekende kwaadaardige code en verwijdert deze automatisch van jouw website om jouw website en bezoekers te beschermen tegen bedreigingen.

Bovendien krijg je de SiteLock Trust Seal die het vertrouwen van de klant opbouwt en bewezen is dat het de verkoop- en conversieratio’s verhoogt.

SiteLock-functies

Biedt een reeks functies die zijn ontworpen om zowel jouw website als de reputatie van jouw bedrijf te beschermen:

 

 

website-beveiligen-met-sitelockMalware-scan

Controleert proactief op en waarschuwt u voor malware die op uw website wordt gedetecteerd.

Kwetsbaarheidsscan

Controleert jouw applicaties  automatisch om te controleren of ze up-to-date zijn en beveiligd tegen bekende kwetsbaarheden.

SiteLock™ Trust Seal

Geef jouw bezoekers extra vertrouwen door te laten zien dat jouw website wordt beschermd door SiteLock.

Automatische verwijdering van malware

Als een scan iets vindt, verwijdert SiteLock alle bekende malware automatisch.

SiteLock biedt eenvoudige, snelle en betaalbare websitebeveiliging voor websites van elke omvang. Opgericht in 2008, beschermt het bedrijf meer dan 12 miljoen websites wereldwijd. De SiteLock cloud-gebaseerde suite van producten biedt geautomatiseerde website kwetsbaarheid detectie en malware verwijderen, DDoS bescherming, website versnelling, website risicobeoordelingen, en PCI compliance.

SiteLock heeft de technologie om een uitgebreide website scan uit te voeren die omvat:

File-based Malware Scanning and Removal: SiteLock voert dagelijks scans uit van de bestanden van een website op malware.

Als er malware wordt gevonden, wordt de eigenaar van de website onmiddellijk gewaarschuwd. SiteLock biedt ook uitgebreide scans om de malware automatisch te verwijderen.

Vulnerability Scanning: SiteLock voert scans uit van websitetoepassingen op veelvoorkomende kwetsbaarheden die tot een compromis kunnen leiden.

Application Security and Vulnerability Patching: SiteLock heeft de technologie om kwetsbaarheden in content management systemen (CMS) automatisch te patchen.

Een kwetsbaarheid op een website is een zwakke plek of verkeerde configuratie in een website of webapplicatiecode waarmee een aanvaller enige controle over de site en mogelijk de hostingserver kan krijgen. De meeste kwetsbaarheden worden misbruikt via geautomatiseerde middelen, zoals kwetsbaarheid scanners en botnets.

Malware, kort voor kwaadaardige software, wordt gebruikt om gevoelige gegevens te verzamelen, ongeautoriseerde toegang tot websites te krijgen en zelfs computers te kapen.

De SiteLock Trust Seal is een algemeen erkende beveiligingsbadge die, na aanschaf, op jouw website weergeven. Het is een duidelijke indicatie dat jouw website veilig en malwarevrij is. Als je de SiteLock Trust Seal aan jouw website wilt toevoegen, voeg je het codefragment op dat SiteLock biedt in de ‘footer’  van jouw ebsite.