fbpx

Webshop

Begin vandaag jouw eigen webshop

annie spratt VzIsqZ8K9LI unsplash

Wij helpen jouw graag met het opzetten van een compleet webshop door gebruik te maken van WordPress en de Woocommerce plugin. Inclusief voorraadbeheer, betalen met iDEAL  en/of Creditcards.

Kortom een complete webshop laten maken inclusief alle toeters en bellen? De web experts van Klazinamedia helpen jouw graag.

Je kunt dus ontspannen achteroverleunen, want wij hebben aan alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel gedacht.

Klaar om te beginnen? Vraag dan hieronder een offerte aan!

wordpress-hosting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en geef aan wat jouw doelen/wensen zijn voor jouw webshop.

De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.

Voor je een website laat bouwen moet je goed nadenken wat je precies nodig hebt en hoe de aansluiting met je bedrijf wordt geregeld. Een website is onderdeel van je merkidentiteit. Houd ook rekening met het onderhoud en de nazorg van de website. Er moeten updates worden uitgevoerd, de privacy moet worden gewaarborgd en er moet boven alles content worden geplaatst om in Google te ranken.

Heb je al iemand die het online marketing gedeelte gaat uitvoeren? Al deze dingen moeten worden meegenomen bij de keuze. Overleg dus goed van tevoren!

De echte kosten voor het maken van een website zijn variabel. Het hangt onder andere af van deze factoren:

 • De grootte: Hoeveel pagina’s moet de site hebben?
 • Is het een E-commerce of informerende website?
 • De doorlopende kosten
 • De domeinnaam, SSL-certificaten voor de beveiliging, webhosting en marketing kosten ook geld!
 • Het design: Kies je voor een template of een unieke layout? Deze tweede optie is veel duurder.
 • Wensen en flexibiliteit

Offerte aanvragen voor webshop

 • Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en laat de optie 'Afdeling' op Algemeen staan. De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.
  Geef a.u.b. aan of je al een unieke domeinnaam voor jouw webshop hebt.
  Geef a.u.b. aan of je zelf de webshop wit gaan beheren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Domeinnaam alvast registreren

Elke website is te bereiken via een domeinnaam bijvoorbeeld www.uwbedrijfsnaam.nl of klazinamedia.com Dit is een uniek adres op het internet waar bezoekers uw website kunnen vinden. Ongeacht welk pakket je bij ons afneemt, een domeinnaam is nodig.

Wekelijks Website Tips Ontvangen?

Veelgestelde vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ofwel zoekmachine optimalisatie in gewoon Nederlands.

SEO is een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website of webwinkel in zoekmachines zoals Google. Een juiste SEO strategie is de basis van elke succesvolle website. In het algemeen geldt dat zoekmachine-optimalisatie een viertal analysegebieden beslaat:

WordPress is eenvoudig om te gebruiken, zelfs voor beginners.

WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt en bijna elke dag komen er nieuwe mensen bij die hun eerste door WordPress aangestuurde websites opstarten. De reden waarom mensen zo snel wegwijs zijn in WordPress is omdat het eenvoudig is te begrijpen.

Hosting betekent letterlijk gastheer zijn. Wij verzorgen de ruimte waarop uw website of applicatie staat zodat deze snel, bedrijfszeker en veilig werkt. Klik hier voor onze Hosting-pakketten

Post Views: 2,579