fbpx

Webshop

Begin vandaag jouw eigen webshop

annie spratt VzIsqZ8K9LI unsplash

Lege winkels, het is een harde klap voor veel ondernemers. Vooral voor ondernemers die wel een winkel hebben, maar nog geen webshop. Is het mogelijk om snel een webshop te laten maken zodat de online verkoop gestart kan worden? Ja.

Je kunt namelijk heel snel starten met een gedeelte van je winkelassortiment. Dit assortiment kun je in de loop der dagen steeds blijven uitbreiden.

Hierdoor kun je snel de switch maken tussen offline verkopen en online verkopen.

Wij helpen jouw graag met het opzetten van een compleet webshop door gebruik te maken van WordPress en de Woocommerce plugin. Inclusief voorraadbeheer, betalen met iDEAL  of Creditcards. Kortom een complete webshop laten maken inclusief alle toeters en bellen? De web experts van Klazinamedia helpen jouw graag.

wordpress-hosting

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en geef aan wat jouw doelen/wensen zijn voor jouw webshop.

De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen voor webshop

  • Ben je geïnteresseerd in jouw eigen unieke website? Vul hieronder je gegevens in en laat de optie 'Afdeling' op Algemeen staan. De aanvraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken.
    Geef a.u.b. aan of je al een unieke domeinnaam voor jouw webshop hebt.
    Geef a.u.b. aan of je zelf de webshop wit gaan beheren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Domeinnaam alvast registreren

Elke website is te bereiken via een domeinnaam bijvoorbeeld www.uwbedrijfsnaam.nl of klazinamedia.com Dit is een uniek adres op het internet waar bezoekers uw website kunnen vinden. Ongeacht welk pakket je bij ons afneemt, een domeinnaam is nodig.

Wekelijks Website Tips Ontvangen?

Veelgestelde vragen

Post Views: 1,592
Menu