fbpx

Raytormedia

Project omschrijving

Raytormedia is een bedrijf dat gespecialiseerd is in visuele communicatie in de vorm van video animaties.

Het bedrijf is tevens een partner van ons waarme wij jarenlang mee samenwerken. Van de meeste webdesign opdrachten die wij binnen krijgen heeft Raytormedia het ontwerp gemaakt of aangepast aan de huisstijl van de opdrachtgever.

Aangezien Raytormedia bedrijven helpt met hun communicatie hebben wij gekozen voor een levend design waarbij de focus op hun portfolio werd gelegd. De template van Raytormedia maakt gebruik van een ‘one-pager’ lay-out. Hiermee wordt bedoelt dat de gebruiker niet per onderdeel (menu-item) weg hoeft te navigeren. Alle menu-items worden op dezelfde pagina geladen door gebruik te maken van ‘anchors’ (#)

Hosting, SEO en Performance

Ook Raytormedia.com wordt op onze snelle servers ‘gehost’ en wordt daarmee automatisch voorzien van beveiligings updates en dagelijkse back-ups. Voor de vindbaarheid in de zoek resulaten van Google hebben wij deze site voorzien van een sitemap en is de pagina ‘getagged’ met relevante informatie voor Google. Qua performance: voor een optimale gebruikervaring maken wij gebruik van ‘caching’ waardoor de pagina’s supersnel worden geladen.

Yellux
Pouloconnect
Menu